Goede Doelen Week 2024 groot succes!

De Stichting Collecte Goede Doelen Maasbree dankt alle donateurs voor hun bijdrage aan de 20 Goede Doelen in 2024. Door uw mooie bijdrage in deze actie hebben we een prachtig bedrag van ruim €29.000 over de 20 Goede Doelen mogen verdelen. Uiteraard volgens de door u aangegeven voorkeuren voor verdeling indien op het formulier aangegeven.

De giften van donateurs die geen voorkeuren hebben aangegeven zijn gelijkelijk over alle 20 doelen verdeeld. Dankzij de steun van de vele sponsoren die alle kosten van deze jaarlijkse gezamenlijke collecte in Maasbree voor hun rekening nemen, is het volledige bedrag van ruim €29.000 overgemaakt naar de betreffende Goede Doelen. Een nieuwe record voor Maasbree en Peel en Maas.

Ook dit jaar waren weer ruim 140 vrijwilligers in Maasbree actief in de voorbereidingen, de actieweek zelf en de verwerking van alle collectes. Dank voor jullie grote inzet!

Graag tot volgend jaar.

Hieronder ziet u de uiteindelijke verdeling over de doelen zoals op de formulieren aangegeven.

Opbrengst Goede Doelen Week 2024 per Goed Doel (PDF)

Deel dit bericht:

goede-doelenweek-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact