Durf-Te-Vragen

Een idee, een wens, een vraag… Je wilt graag iets of er komt iets leuks bij je op, maar wat doe je daarmee? Hoe ga je dat realiseren? Met wie kun je dat doen? Welke weg kun je bewandelen?

Maak jouw idee, wens, initiatief of vraag kenbaar! We luisteren naar jouw vraag, denken met je mee, kijken met wie we je in contact kunnen brengen of hoe we dit idee kunnen realiseren. Deze hulp is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Voorbeelden
Je wilt bijvoorbeeld een wandelgroep beginnen, maar je kent niemand om mee te vragen? Willen jouw kinderen een speeltuintje in de wijk en weet je niet hoe je dit kunt regelen? Of heb je een idee op het gebied van wonen en leven in Maasbree?

Kom naar het Durf-Te-Vragen Uurtje!
Het Durf-te-vragen-uurtje is een initiatief van het Dorpsoverleg Maasbree en de Bibliotheek Maasbree. Je bent van harte welkom! Iedere eerste maandag van de maand bij de Bibliotheek Maasbree.

Vul het papieren formulier in!
In de bibliotheek liggen formulieren waar je je vraag op kunt noteren. Ook kun je onderstaand het formulier downloaden en zelf afdrukken. Lever het ingevulde formulier daarna in bij de bibliotheek.

Vul het digitale formulier in!

Met behulp van onderstaand formulier kun je heel eenvoudig online je idee, wens, initiatief of vraag insturen. Zorg dat alle velden gevuld zijn en klik dan op de knop Insturen. Je gegevens worden dan automatisch naar het Dorpsoverleg  gestuurd.

Mijn naam

Mijn e-mailadres

Mijn telefoonnummer

Mijn vraag of idee

Durf-Te-Vragen Uurtje

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact