Garagesale Maasbree

Langzaam begint ook de garagesale in Maasbree bij de tradities te horen. De garagesale is enkele jaren voor de coronaperiode gestart. Eerst als een klein initiatief van een paar enthousiastelingen. Maar nu is het een jaarlijks terugkerend evenement.

Zondag 9 juni a.s. wordt er weer een garagesale georganiseerd in Maasbree. Dit wil zeggen dat iedereen die mee wil doen, die dag de zolders, schuren, kelders en garages kan leegruimen en deze spullen aan huis, in eigen tuin of oprit te koop kan zetten. Denk hierbij aan speelgoed, huishoudelijke apparatuur, (tuin)gereedschap, decoraties, fietsen, meubels en noem maar op. Alles wat een ander over heeft wordt voor een prikkie verruild van eigenaar. De afgelopen jaren hebben zo’n 80 adressen meegedaan. Niet alleen de verkoop van de spullen is die dag belangrijk. Maar ook de ontmoetingen die plaatsvinden. Mensen uit Maasbree en soms ver daarbuiten struinen de straten af naar koopjes.

Spullen worden van eigenaar verwisseld en dit draagt gelijk bij aan een duurzame samenleving.

Iedereen uit Maasbree kan meedoen. Ook de mensen buiten de bebouwde kom. Voor hun komen er misschien weer extra plekken in de kom van Maasbree. Dit maken we dan bekend op onze Facebook-pagina.

Mensen die mee willen doen aan deze garagesale kunnen zich aanmelden vanaf 1 april tot en met 14 mei via de website www.garagesalemaasbree.nl.

Het restant van het inschrijfgeld, dat over is na aftrek van de organisatiekosten gaat naar het goede doel, stichting Happy Holiday. Deze organiseert vakanties voor gezinnen met ernstig zieke kinderen. We hopen weer op een grote deelname.

Deel dit bericht:

Garagesale

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact