Projectkoor met Maasbrees Mannenkoor

Hou je van zingen? En wil je eens ervaren hoe het is om dat met een heel koor te doen? Dan is dit je kans! Het Maasbrees Mannenkoor is op zoek naar mannen die eens mee willen doen in een projectkoor. Zangervaring is hierbij niet nodig, want er is voldoende begeleiding!

Wel interesse, maar twijfel je nog? Dan zijn we op zoek naar jou. Meld je gewoon eens aan om deze mooie ervaring op te komen doen. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Wat is een projectkoor eigenlijk?

Een projectkoor is een gelegenheidskoor dat een aantal weken repeteert voor één speciaal optreden. Na dit optreden gaat iedereen als het ware weer verder met zijn of haar bezigheden. We willen jou ook laten ervaren hoe het is om op een podium te staan en om in koorverband meerstemmig te zingen. Bij voldoende aanmeldingen willen we het projectkoor laten starten op maandagavond 29 april 19.30 uur.

De opzet is dat we samen met jou en andere projectkoorleden een 5 tal keren een uurtje in de week gaan oefenen. Dit gebeurt dan onder leiding van onze dirigent Frederik Verhooghe. Enkele leden van het mannenkoor zullen met het projectkoor meedoen om je te ondersteunen en begeleiden. De bedoeling is dan dat het projectkoor een van de korte optredens verzorgt op het Pleinfestijn 2024 voor de projectkoor-leden die dat willen. Het Pleinfestijn vindt inmiddels al voor de 4e keer plaats in Maasbree. Het is een muziek- en dansfestijn in de open lucht dat dit jaar op zaterdagmiddag- en avond 29 juni georganiseerd wordt door het Maasbrees Mannenkoor.

De locatie is ook dit jaar het Clockenslaghplein achter de kerk in Maasbree. Er worden 2 of 3 eenvoudige (pop)nummers ingestudeerd. Tweestemmig om de deelnemers wel te laten proeven van de meerstemmige muziek.

Wie weet bevalt het je zo goed, dat je na afloop misschien wel bij het Maasbrees Mannenkoor wil komen zingen! Daar ben je natuurlijk welkom! Info bij de secretaris MMK via e-mail: math.steijvers@planet.nl of bij een van de leden van ons koor.

Je kunt ook gewoon eens bij een repetitie van het MMK binnenlopen. Wij zingen elke maandagavond met 47 mannen uit Peel en Maas in MFA ’t Hoës van Bree Kennedyplein 5 van 19.30 -21.30 uur.

Deel dit bericht:

Projectkoor

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact