70 adressen doen mee aan Garagesale

Ook dit jaar doen er meer dan 70 adressen mee aan de garagesale Maasbree.

Zondag 9 juni a.s. doen meer dan 70 adressen mee aan de Maasbreese garagesale. Heel veel zolders, kelders, schuren en uiteraard garages zijn op z’n kop gezet om bruikbare spullen te zoeken die geschikt zijn voor de garagesale. Denk hierbij aan speelgoed, huishoudelijke apparatuur, meubels, (tuin)gereedschap, decoraties, fietsen en noem maar op. Alles wat een ander over heeft wordt voor een prikkie verruild van eigenaar.

De deelnemers zijn herkenbaar aan de poster die opgehangen is en aan de gekleurde ballonnen. In heel de bebouwde kom worden de spullen op de oprit of in de tuin uitgestald. Echter, i.v.m rioolwerkzaamheden, die op de Plettenbergstraat plaatsvinden doet deze straat niet mee. Deze hebben elders een plek gevonden in Maasbree. Er staan ook enkele deelnemers op de parkeerplaats bij Café de Pool. Op elke plek is een looplijst verkrijgbaar, met daarop de verkoopadressen en een plattegrond. Ook is er overal een QR-code te scannen waarmee je digitaal de looplijst kunt oproepen.

Het wordt een gezellige wandel- en ontmoetingsdag, struinend van garage naar garage, van straat naar straat en van buurt naar buurt. Rondkijken, ontmoeten en weer eens met elkaar kletsen staat uiteraard voorop.

De garagesale Maasbree wordt georganiseerd door een drietal enthousiaste vrijwilligers van stichting Happy Holiday. Deze hebben gezorgd voor de vergunning en de verspreiding van de materialen. Het restant van het inschrijfgeld gaat naar dit goede doel. Hiermee worden vakanties georganiseerd voor gezinnen met ernstig zieke of terminale kinderen.

De mensen die met de auto komen willen we vragen zich te houden aan de verkeerswet en niet zomaar overal de auto, bijvoorbeeld op de stoep, neer te zetten. Zo houden we het leuk voor iedereen. Dit onder het verkoop motto; “Meuk is Leuk”.

Deel dit bericht:

garagesale-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact