4e editie Britse Pleinfestijn komt er aan!

Zaterdag 29 juni van 17.00- 22.00u zullen voor de 4e keer diverse muziek- en dansgroepen uit Maasbree gaan optreden op het populaire Pleinfestijn bij In den Clockenslagh in Maasbree. Het Pleinfestijn is een muziek- en dansfestijn in de openlucht voor, door en van Maasbree.

Op het gezellig ingerichte plein achter de kerk treden diverse groepen van jong tot oud op in een zeer vlot en gevarieerd programma. Voor een snelle aaneenschakeling wordt er gebruik gemaakt van meerdere podia. Voor een hapje en drankje wordt ook gezorgd.

Je kunt komen genieten van optredens van dansgroepen D’n Hab, DéDé Dance ballet, zanggroepen Glanz, Brits, Velocity en kinderkoor Breetse Bende, kapellen Koëlemoëters, Eierjônge en slagwerkgroep SLEM. Last but not least zal de popband OldGin uit Bree optreden en diverse nummers samen met het Maasbrees Mannenkoor uitvoeren.

Komt dat zien en horen! Graag tot zaterdag 29 juni! De toegang is voor ieder geheel gratis.

De organisatie is weer in handen van het Maasbrees Mannenkoor in samenwerking met het Mafcentrum Maasbree.

Deel dit bericht:

pleinfestijn-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact