Dit evenement vindt plaats op:

Veel positieve energie tijdens NLdoet

Bij de locaties van de Zorggroep werd geklust, gefietst, getuinierd, gebakken en gedanst tijdens verschillende activiteiten tijdens de landelijke actie NLdoet.

Peel en Maas – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseerde het Oranje Fonds voor de 20e keer NLdoet. Ook de zorglocaties van De Zorggroep in gemeente Peel en Maas deden mee. Van klusjes in de tuin tot het maken van een duofietstocht met bewoners op zaterdag.  Bij de locatie Broekstraat in Maasbree hebben enkele vrijwilligers nieuwe bankjes gemaakt voor bij de ingang. Tevens deden ze mee aan de duofietstocht. De foto is van vrijwilligers in Maasbree.

Positieve energie en samenwerking

Op verschillende locaties werden klussen gedaan en speciale activiteiten gedaan door buren en vrijwilligers en leerlingen van de Agora school. Daarnaast was er op zaterdag een fietstocht met 8 duofietsen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de Zonnebloem, Fietsclub Everlo en Beweeg je Vrij.

We kijken terug op een weekend waarin we veel positieve energie hebben gezien van vrijwilligers die zich hebben ingezet en verbinding hebben gemaakt met onze bewoners.

Bron: Persbericht De Zorggroep

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact