Dit evenement vindt plaats op:

TWP wordt De Bonte Specht

Sinds woensdag 13 december 2023 is TWP verleden tijd. De nieuwe naam is nu De Bonte Specht. Al een hele tijd werd er achter de schermen hard gewerkt aan het vormgeven van een nieuwe naam die meer passend is bij de activiteiten. In het Mafcentrum werd de nieuwe naam op feestelijke wijze onthuld.

“De Bonte Specht wordt gezien als een symbool van doorzettingsvermogen. Hij staat voor vernieuwing en transformatie, het doorbreken van oude patronen en het openen van nieuwe mogelijkheden.”

De Bonte Specht is een ontmoetingsplek voor jong en oud, een plek voor iedereen die even iets extra’s nodig heeft, behoefte heeft aan contact of afleiding of die overdag invulling wil geven aan vrije tijd. Dit kan op allerlei manieren, maar centraal staan altijd ieders interesses, talenten en vooral mogelijkheden.

Voor meer informatie:
06-41757023
info@bontespecht.org
www.debontespecht.org

Deel dit evenement:

TWP wordt De Bonte Specht

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact