Dit evenement vindt plaats op:

Tim Niens, de prins van D’n Hab

Muzikale klanken klinken al weken in het huis van Tim Niens. Hij speelt maar al te graag een liedje op zijn piano. De vastelaovend kreeg hij met de paplepel ingegoten en dit jaar is hij de prins van CV D’n Hab.

Muziek
In aanloop naar de vastelaovend maakt Omroep P&M kennis met de hoogheden in de gemeente. We bezoeken ze thuis, op het werk of een plek die veel voor hen betekent. In het geval van Tim is dat bij hem thuis, achter de toetsen van zijn piano. Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Tim. Vorig jaar won hij met Naat Kwadraat de liedjesavond van D’n Hab met het nummer ‘Kloekslaäg’. Verder zit hij nog in twee bands: de carnavalsband Scheuriëzer en rock-coverband Old Gin. Net als de meeste prinsen vindt Tim het een eer om tijdens de vastelaovend voorop te lopen. “We hebben al zo veel lol gehad en we zijn pas twee weken uit”.

Bron: Omroep P&M

Lees het volledige artikel op de P&M website

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact