Dit evenement vindt plaats op:

Gemeente Peel en Maas: Energietoeslag aanvragen

De energietoeslag wordt verstrekt aan huishoudens met een laag inkomen om een deel van de energiekosten te betalen, of u kunt het bedrag reserveren voor een komende eindafrekening door de energieleverancier.

Hoogte energietoeslag

De energietoeslag is een bedrag van 1.300 euro en wordt 1 keer per huishouden verstrekt. De energietoeslag telt niet mee als inkomen bij een uitkering, of voor de toeslagen die u van de Belastingdienst ontvangt.

Automatische uitbetaling

U heeft in 2023 al 500 euro van ons gekregen? Dan kan het zijn dat u voor 31 december 2023 de resterende 800 euro heeft ontvangen. Deze 800 euro heeft u ontvangen, omdat u op 1 oktober 2023 aan de voorwaarden van de energietoeslag 2023 voldeed. Mocht dit niet het geval zijn dan betekent dit dat u niet aan de voorwaarden heeft voldaan. Als u denkt dat u toch recht heeft op energietoeslag 2023 dan kunt u alsnog een aanvraag indienen.

Bron: Gemeente Peel en Maas

Lees het volledige artikel op de site van Gemeente Peel en Maas

Deel dit evenement:

energietoeslag

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact