Dit evenement vindt plaats op:

Beugelclub de Treffers: Finale Open Britse Beugelkampioenschappen 2023-2024

Op zondag 21 januari 2024 vond in de afgeladen beugelarena de finale plaats van het koppeltoernooi van beugelclub “De Treffers” Maasbree. Er werd op 11 december 2023 begonnen met een recordaantal van 64 koppels. Na de voorrondes waren er nog 8 koppels in de race voor de hoofdprijs. Nadat de kruitdampen van de poulefase en de kruisfinales waren opgetrokken, stonden de koppels Luuk Sonnemans/Stefan Mennen en Rob Wijnands/Mark Henkens in de grote finale. In een zeer spannende en gelijk opgaande wedstrijd kwamen Rob en Mark na 45 minuten als winnaars uit de strijd met 30-26.

Onze voorzitter bedankte na afloop alle deelnemers, wedstrijdleiders, tellers, barmedewerkers en organisatie voor het prachtige en zeer geslaagde beugeltoernooi welk uniek is in onze gemeente en ver daarbuiten. De mooie prijzen zoals een unieke hand-gegraveerde beugelschöp voor de finalisten en een jaar lidmaatschap voor de winnaars werden door een echte “hoëgheid” prins Tim II uitgereikt, geassisteerd door zijn adjudanten Daan en Mannie.

De beugelsport is op deze wijze weer erg goed gepromoot in Maasbree en omstreken en op de voorgrond getreden.

De organisatie hoopt jullie allemaal weer terug te zien in december 2024 voor de volgende uitgave.

Bron: Beugelclub De Treffers

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact