Wat doe jij over 4 minuten?

Dit is het moment om in te stappen! Dan blus jij met ons een brand of red jij samen met ons mens en dier. Spannend en uitdagend werk, een fantastisch en hecht team. En, misschien wel het allerbelangrijkste, de mogelijkheid je zinvol in te zetten voor je omgeving. Grijp die kans en stap in bij Brandweer Maasbree!

Is er een brand of ongeval? De brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Het team van Brandweer Maasbree bestaat volledig uit vrijwilligers en rukt ongeveer 50 keer per jaar uit. Om in de toekomst ook paraat te kunnen staan voor de burger zijn wij op zoek naar versterking.

Brandweer Maasbree zoekt vrouwen en mannen die wonen en/of werken in de buurt van Bree. In principe kan iedereen bij het team komen, ongeacht welk beroep je uitoefent. Belangrijk voor de bezetting is dat je ongeveer 3 werkdagen in de omgeving bent (4 minuten reisafstand kazerne) en dat je je redelijk snel vrij kunt maken voor een oproep op onverwachte momenten.

Begint het al te kriebelen?

Ga vrijblijvend met ons in gesprek om te kijken of het echt iets voor jou is. Spreekt het je aan? Dan krijg je de kans om een periode mee te draaien met oefenavonden. Voor meer info mail t.van.den.beuken@vrln.nl of ken je al iemand van de brandweer, schroom niet hem/haar te vragen.

Deel dit bericht:

wat-doe-jij-over-4-minuten-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact