Voortgang werkzaamheden Achter de Hoven

In de wijk Achter de Hoven in Maasbree vervangen we in 22 straten het vuilwaterriool en leggen we een apart hemelwaterriool aan.  Op dit moment wordt er gewerkt in de Bernsauwstraat. Met name de diepe ligging van het riool in combinatie met de smalle straat maakt dat we niet zo snel gaan als we zouden wensen. Echter, zoals het er nu naar uit ziet, zijn zowel het rioolwerk als ook het definitieve straatwerk in de Bernsauwstraat nog voor de bouwvak vakantie gereed.

Bouwvak vakantie

Vanaf vrijdag 19 juli tot en met maandag 12 augustus wordt er niet gewerkt in verband met de bouwvak vakantie. De medewerkers van BLM Wegenbouw zijn dan met verlof. Nog nét  voor de vakantieperiode wordt het kruispunt Bernsauwstraat – Rutgerstraat weer toegankelijk gemaakt voor verkeer.

Alle straten en woningen zijn tijdens de bouwvak vakantie goed berijdbaar en bereikbaar.  De bewoners van de Rutgerstraat worden per bewonersbrief geïnformeerd over het vervolg van de werkzaamheden vanaf dinsdag 13 augustus.

Oud Papier aanbieden buiten het werkgebied plaatsen

Graag attenderen wij de bewoners erop dat gedurende de werkzaamheden in de straat het regulier huisvuil door BLM Wegenbouw wordt verzameld en wordt aangeboden aan de huisvuil ophaaldienst.

Voor het oud papier geldt dit niet. Omdat het oud papier in de wijk buiten de werktijden van BLM Wegenbouw wordt opgehaald, willen we bewoners vragen om het oud papier zelf buiten het werkgebied aan te bieden. U kunt er ook voor kiezen om het papier één maand over te slaan.

Fijne vakantie

Namens het team van gemeente Peel en Maas en BLM Wegenbouw bedanken we de bewoners in de wijk Achter de Hoven voor de prettige samenwerking en wensen we iedereen een fijne zomervakantie toe.

Deel dit bericht:

achter-de-hoven-afkoppeling-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact