Kiwanis ondernemersprijs Peel en Maas

Het Poelsplein, Nobuso, Bottled Service, Wil’skracht en Stogger maken dit jaar kans op de Ondernemersprijs Peel en Maas. De vijf genomineerden werden dinsdagavond op Omroep P&M bekendgemaakt.

Het thema van deze editie van de Kiwanis Ondernemersprijs is ‘het nieuwe ondernemen’. Harrie Kuypers, voorzitter van het organiserend comité vertelt bij Omroep P&M dat dit thema zorgvuldig is gekozen. “Inzet van bestaand personeel is na de corona veranderd. Iedereen heeft gezien dat minder uren werken ook voordelen heeft en wil hieraan vasthouden, terwijl de nieuwe generatie het gewoon anders wil aanpakken. De balans tussen werk en vrije tijd wordt anders ingedeeld. Dit brengt niet alleen organisatorische uitdagingen met zich mee maar we hebben met z’n allen meer personeel nodig.”

Wil’skracht
In 2008 is het bedrijf opgericht. “Begonnen als praktijkhouder en psychosociaal therapeut, heb ik gaandeweg de ontwikkeling van mijn bedrijf ontdekt dat mijn behoefte voor eigen ontwikkeling en daarmee mijn passie en kracht verder gaan dan puur mijn werk als therapeut”, vertelt Wilma Tellings. Wil’skracht zit gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw BOEZst in Maasbree en begeleidt kinderen op het gebied van hoogbegaafdheid.

Bron: Omroep P&M

Voor het volledige artikel zie de website van Omroep Peel & Maas

Deel dit bericht:

Kiwanis 51fc080d65360e6a1431e4f2bf3e8716

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact