Huisartsenpraktijk Maasbree: Patientenportaal

APP Patiëntenportaal

Er is nu ook de app beschikbaar waarmee u heel eenvoudig met uw smartphone direct kunt inloggen in uw patiëntenportaal van de huisartsenpraktijk.
Hiervoor moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Daarna kunt u voortaan met uw eigen gekozen inlogcode via de app rechtstreeks in uw portaal inloggen.

Stap 1:

Zoek in uw app store naar “HIX Patiënt” en download de app.

Voor IOS (Apple): HIX Patiënt app store

Voor Android (o.a. Samsung): HIX Patiënt playstore

De app ziet er zo uit:

Stap 2:

Open de app en kies een persoonlijke, 5 cijferige inlogcode. Bevestig deze door de code nogmaals in te voeren. Onthoud deze code goed, want met deze code kunt u voortaan inloggen op de app.

Stap 3:

Klik op het plusje om het patiëntportaal van onze huisartsenpraktijk toe te voegen aan de app. Selecteer vervolgens “Scan de QR code” en scan de QR code die hieronder staat.

U komt nu op de inlogpagina van het portaal en bovenaan ziet u het logo van Cohesie huisartsenzorg. Dit logo zal straks ook te zien zijn in de app na koppeling.

Het logo ziet er zo uit:

Stap 4:

Log in met DigiD op het portaal van de  huisartsenpraktijk. Dit inloggen met DigiD is eenmalig. In het vervolg kunt u gewoon inloggen met de inlogcode die u bij stap 2 aanmaakt.

Stap 5:

De app is nu klaar voor gebruik. Na activeren verschijnt het logo op uw startpagina van de app. Bij aanklikken van het logo gaat u meteen naar uw eigen dossier.

Bron: Facebook Huisartsenpraktijk Maasbree

Deel dit bericht:

Huisartsen 301178335_518876950238474_1134968646123247460_n

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact