Heb jij de nieuwe naam voor OBS de school?

Binnenkort gaan wij verhuizen! En dat is ook het moment om over een aantal andere zaken na te denken. Een van die zaken is onze naam. Zo wordt ons af en toe gevraagd of we niet een andere naam willen. Immers om andere mensen te vertellen dat onze school toch echt ‘de school’ heet, is soms wel wat lastig.

Tegelijkertijd zijn wij, het team en de kinderen, heel gehecht aan onze naam. Een nieuwe naam moet dan ook echt ontzettend passend zijn. En als wij dat niet vinden (en onze directeur Marie-Louise beslist uiteindelijk) blijven wij OBS de school!

Wil jij deze uitdaging aangaan? En heb jij voor ons een passende naam? Een naam die hoort bij onze kleine, sfeervolle, openbare school. Waar ‘leren door kennis’, ‘leren door beleven’ en ‘leren door gezond zijn’ centraal staat!  Waar wij met veel passie en betrokkenheid hele hoge verwachtingen hebben van iedereen. OBS de school, een school die je vleugels geeft! OBS de school, een school met zin!

Grijp dan je kans en laat iets horen vóór 3 juni 2024! Wie weet word jij de nieuwe naamgever van onze prachtige school! Wij vinden het echt top als je deze uitdaging aangaat! 

Deel dit bericht:

DeSchool Overtuig ons! (1)

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact