Lezing rouw en verlies: van verdriet naar veerkracht

Door Marjolijn Geenen

Op donderdag 17 oktober geeft Marjolijn Geenen, coach en expert op het gebied van rouw en verlies, een lezing in de Bibliotheek Panningen. Ook werkte ze mee aan een gastcollectie in de Bibliotheek Panningen over dit thema.

Lezing over rouw en verlies
Marjolijn is werkzaam als zelfstandige en bij het expertisecentrum Omgaan met verlies. Tijdens haar lezing gaat zij dieper in op de vele vormen van rouw en verlies die we in ons leven tegenkomen. Je krijgt inzichten over hoe we met deze ervaringen om kunnen gaan en wat we kunnen doen om anderen te ondersteunen in hun rouwproces. Haar benadering wordt verrijkt met haar kennis van het Tibetaans Boeddhisme, dat haar werk op een positieve manier heeft beïnvloed.

Gastcollectie bibliotheek

Ook werkte Marjolijn de afgelopen tijd aan een gastcollectie voor onze bibliotheken met boeken over rouw en verlies in de breedste zin van het woord. Deze gevarieerde collectie is voor zowel jong als oud, vanaf begin oktober te vinden in de Bibliotheek Panningen. Alle boeken zijn om te lenen en te reserveren. Wie weet inspireert de lezing je om verder te lezen over dit belangrijke onderwerp.

Praktische Informatie:

  • Datum: Donderdag 17 oktober
  • Tijd: 19.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Locatie: de Bibliotheek Panningen

Wij nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere lezing bij te wonen.

Persbericht: Bibliotheek Peel en Maas

Deel dit bericht:

Rouw lezing rouw