Dit evenement vindt plaats op: 20/06/2024
- 22/06/2024

Wandel gezond, heel Peel en Maas rond

Iedereen kent de vrolijke, zomerse vakantiesfeer tijdens de feestelijke intocht van de lopers in Panningen op de laatste dag. De Jeugdvierdaagse Peel & Maas is een fenomeen dat een plaatsje heeft veroverd in het collectieve geheugen van deze regio. Dit jaar vindt de 57e editie Jeugdvierdaagse Peel & Maas plaats van 19 t/m 22 juni 2024.

Routes Elke dag worden 3 routes (5, 10 en 15 km) uitgezet door de routecommissie. Deelname is mogelijk voor zowel groepen als individuele wandelaars. De routes lopen grotendeels over verharde wegen en grind- zandwegen. Alle routes zijn, mede naar aanleiding van feedback afgelopen jaar, opnieuw bekeken en daar waar nodig aangepast.

Dagwandeltocht Peel en Maas Voor wandelliefhebbers die graag langere afstanden wandelen, organiseren we op zaterdag 22 juni voor iedereen een dagwandeltocht met als afstanden: 5, 10, 15, 25 of 40 km. Deelnemers aan de jeugdvierdaagse mogen zonder extra kosten deelnemen aan de 25 of 40 km wandeltocht. Graag wel even kenbaar maken bij de (voor)inschrijving.

Voorinschrijving Op woensdag 22 mei is het mogelijk om je alvast in te schrijven. Je bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 20.30 uur bij café Tinus (Markt 132 in Panningen) of Cederstraat 4 in Maasbree. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor de 4 dagen mits ingeschreven vóór 23 mei 2024, na deze datum bedraagt het inschrijfgeld € 6,00.

Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven via de website (jeugdvierdaagsepeelenmaas.nl) of je in te schrijven op de eerste dag van de Jeugdvierdaagse Peel & Maas.

Bron: Persbericht Jeugdvierdaagse Peel&Maas

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact