Dit evenement vindt plaats op:

Uitnodiging gemeente Peel en Maas: inloopbijeenkomst Laefplein

Op donderdagavond 14 maart organiseeren we een inloopavond voor alle geïnteresseerden over de invulling van de openbare ruimte van het Laefplein. Natuurlijk bent u van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats:

Wanneer? Donderdagavond 14 maart 2024

Hoe laat? Van 19:00 tot 21:00 uur

Waar? De Vermaekerij, Baarlosestraat, 5993 AW Maasbree

De afgelopen maanden is gewerkt aan een schetsontwerp. Op 14 maart gaan we samen met u in gesprek over dit schetsontwerp. MTD Landschapsarchitecten licht de gemaakte keuzes toe en er is ruimte om vragen te stellen. Tijdens de avond willen we ook graag uw mening over keuzes die we nog moeten maken. Bijvoorbeeld over het soort bomen of de manier waarop we een historische verwijzing kunnen maken.

Digitaal meedenken over keuzes

Mocht u de 14e verhinderd zijn, maar wel graag meedenken? De toelichting op de keuzes in het ontwerp en de onderdelen waar u uw voorkeur op kunt geven, delen we ook via de website www.peelenmaas.nl/laefplein. Online reageren op het voorlopig ontwerp Laefplein kan van vrijdag 15 maart tot vrijdag 29 maart via www.peelenmaas.nl/laefplein.

We ontmoeten u graag 14 maart tussen 19.00 en 21.00 uur in de Vermaekerij

Bron: Gemeente Peel en Maas

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact