Dit evenement vindt plaats op:

Succesvolle informatieavond werkgroep Groen!

Op woensdag 24 januari 2024 organiseerde de werkgroep Groen een inspirerende informatie avond bij De Vermaekerij. Doel van deze avond was het verder en versneld vergroenen van Maasbree! Op deze avond vertelde Gastspreker Erwin van Herwijnen van New Urban Standard over de noodzaak en mogelijkheden van het vergroenen van (dorps)kernen.

Daarnaast zorgde de werkgroep Groen voor een update over de stand van zaken van andere groene ontwikkelingen in Maasbree. Niet alleen kwam het allereerste “Get a Tree for Free” initiatief op de Molenstraat aan de orde. Ook een aantal andere vergroeningsprojecten werden toegelicht, waaronder de Belaevingstuin, het Laefplein, het Kennedyplein en de Kastanjehof. Verder hebben zich inmiddels ook al 2 straten gemeld voor vergroening!

Bekijk de pagina van werkgroep Groen

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact