Dit evenement vindt plaats op:

Natasja Vaasen over wethoudersfunctie: “Durven, dromen, doen”

Ze zit amper twee jaar in de gemeenteraad van Peel en Maas en maakt nu de overstap naar het college om wethouder te worden. Natasja Vaasen uit Maasbree vult daarmee de functie in die vrijkwam toen Machteld Beukema in januari opstapte. Vaasen wil een menselijke wethouder zijn.

“Ik wil graag veel betekenen. Dit was een logische vervolgstap. Toen het zich voordeed, dacht ik: dat wil ik graag!”

Sociaal domein
Vaasen houdt zich al jaren bezig met de zorg en het sociaal domein, een portefeuille die ze straks ook als wethouder krijgt. Op dit moment is ze werkzaam als kwartiermaker ‘Sturing en Ontwikkeling Sociaal Domein’ voor Noord-Limburgse gemeenten en is ze zorgregisseur in de gemeente Gennep. “Ik heb verschillende functies gehad binnen de zorg. Ik heb in de jeugdzorg en internaten gewerkt. Ik heb de wereld zien veranderen naar een andere wereld. Dat heeft me altijd diep geraakt. Ze zeggen wel eens: verbeter de wereld, begin bij jezelf. Ik denk dat ik dat zelf uitdraag om daar iets in te betekenen”.

Bron: Omroep P&M

Voor het volledig artikel zie website Omroep P&M

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact