Dit evenement vindt plaats op:

Kinderraadsvergadering van Peel en Maas 2024

Donderdag 21 maart heeft de kinderraadsvergadering van Peel en Maas 2024 plaats gevonden. Het thema van de vergadering was: eenzaamheid onder jongeren. De deelnemende scholen van gemeente Peel en Maas kregen de opdracht om een idee te bedenken om eenzaamheid onder jongeren tegen te gaan. Namens de Violier waren Siem Hillen groep 7 en Cas Houben groep 8 de vertegenwoordigers. Dmv een pitch hebben Siem en Cas de plannen voor eenzaamheid onder jongeren gepresenteerd. Het idee in het kort: eenzaamheid onder jongeren tegen gaan door het organiseren van buitenschoolse activiteiten voor en door jongeren.

Siem en Cas hebben dit super goed verwoord in een korte, krachtige pitch!!!

Alle deelnemende scholen ontvingen een waardecheque twv 175 euro te besteden aan een educatieve investering. De kinderen van de leerlingenraad zullen gaan bedenken waar wij dit mooie bedrag voor gaan gebruiken.

Bron: Facebook De Violier

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact