Dit evenement vindt plaats op: 09/10/2023
- 09/10/2023

De Bibliotheek Maasbree: Kids-schrijfworkshop!

Schrijfworkshop voor kids
Er staat een toffe schrijfworkshop op het programma, met niemand minder dan schrijver Ton van Reen! Speciaal voor kids van groep 6, 7 en 8.

Schrijf je eigen verhaal en win een toffe prijs
Je eigen boek schrijven, zou je dat ook wel willen? Een science fiction verhaal, of een superspannend avontuur… als je schrijft dan is álles mogelijk! Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zet je je fantasie op papier? Wie wordt de hoofdpersoon? Hoe begin en eindig je je verhaal? Ton van Reen weet dit als geen ander, want hij heeft al heel veel boeken geschreven. En dat wil hij jou ook heel graag leren!

Ook Quinn Stikkelbroeck is erbij! Quinn is 17 jaar en heeft een eigen, superspannend boek geschreven: ‘Fire en de wereld der kikkers’. Je mag Quinn alles vragen wat je wil weten!

Prijs voor hét schrijftalent
Na de workshop heb je 3 dagen om je verhaal thuis verder uit te werken. Daarna lever je het in bij de Bibliotheek. Op vrijdag 13 oktober is de prijsuitreiking. Wie weet word jij uitgeroepen tot hét schrijftalent! De winnaar ontvangt een toffe prijs: je verhaal wordt gepubliceerd in de HALLO, én je mag meedoen aan een waanzinnige graffitiworkshop!

Meld je snel aan voor de schrijfworkshop, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Meedoen is gratis!

Schrijfworkshop: maandag 9 oktober, van 15.00 tot 16.00 uur
Inleveren verhalen: tot en met donderdag 12 oktober
Prijsuitreiking: vrijdag 13 oktober om 15.00 uur

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact