Dit evenement vindt plaats op:

Heb jij een uurtje voor een ander?

De Thoésvrijwilliger Peel en Maas is een burgerinitiatief en zet vrijwilligers in bij mensen met een klein sociaal netwerk met behoefte aan gezelschap of bij mensen met dementie.

Voor onderstaande mensen uit Maasbree zijn we op zoek naar een fijne buur die bereidt is om hem of haar wekelijks een bezoek te brengen. Wij verbinden vraag en aanbod aan elkaar en bieden ondersteuning indien dit nodig is. Je mag ons bellen, mailen of een WhatsApp sturen. Kijk op onze website voor meer informatie en voor de vragen uit de andere dorpen.

Door Nouwen-Hillen en Claudia Swinkels-Baladron

Mail:     info@thoesvrijwilliger.nl

Tel:        06 28 29 1941

www.thoesvrijwilliger.nl

Samen koken: Voor deze meneer op hoge leeftijd is het lastig om nog zelfstandig boodschappen te doen en te koken. Ben je een vrouw en heb je een middag of avond tijd om samen met hem een maaltijd te bereiden? De heer rookt maar niet als jij erbij bent. Woonplaats: Maasbree.

Gezellig samen fietsen: Een mevrouw op leeftijd uit Maasbree heeft een fijne fiets met drie wielen. Nu het voorjaar eraan komt wil mevrouw weer gaan fietsen. Dat lukt niet meer alleen en samen fietsen is ook veel gezelliger. Heb jij zin om met haar mee te fietsen en af en toe een terrasje te pakken? Woonplaats: Maasbree.

Houd jij ook van wandelen, fietsen, groenten of bloemen? Deze rustige, vriendelijke senior is net met pensioen en zou graag een stuk gaan wandelen, fietsen of samen in de groente-, of bloementuin werken. Meneer neemt weinig initiatief, heeft problemen met zijn geheugen en het plannen van activiteiten. Er is een trajectbegeleider Hulp bij Dementie betrokken bij het echtpaar waar ook jij bij terecht kunt met vragen over je inzet.  Het liefst op dinsdag of donderdag. Woonplaats: Maasbree.

Ben jij een gezellige prater? Lieve, sociale vrouw heeft regelmatig aanloop want ze is een familiemens. Ze wil graag gezellig buurten, koffie drinken, een klein stukje wandelen of een spelletje doen. Ze heeft een rolstoel zonder ondersteuning. Kom je haar opzoeken? Dat mag ook om de week. Woonplaats: Maasbree.

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact