Dit evenement vindt plaats op:

Esther van Venrooij uitgeroepen tot clinicus van het jaar

Jaarlijks worden 3 huisartsen genomineerd als beste begeleider van co-assistenten in de huisartsenpraktijk door de Master commissie van MSV Pulse van de Universiteit Maastricht. Deze 3 huisartsen zijn door co-assistenten aangewezen als de huisartsen die het afgelopen jaar bovengemiddeld begeleiding en onderwijs hebben gegeven op basis van de beoordelingen.

Vanuit de Cohesie regio in Noord-limburg waren 2 van deze 3 huisartsen genomineerd! Dat is op zich al een hele mooie prestatie en een felicitatie waard. De genomineerden vanuit onze regio waren Leon de Bock van Huisartsenpraktijk Arcade in Tegelen en Esther van Venrooij van Huisartsenpraktijk Maasbree.

Op vrijdag 23 februari was de feestelijke uitreiking in het MUMC+ in Maastricht. Wij zijn heel trots dat Esther van Venrooij uiteindelijk uitgeroepen werd tot Clinicus van het jaar van het cluster Huisartsgeneeskunde. Maar onze felicitaties gaan uiteraard ook naar collega Leon de Bock voor de eervolle nominatie. Op de foto de trotse winnaar(s)!

Bron: Facebook Huisartsenpraktijk Maasbree

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact