Dit evenement vindt plaats op:

Dippen in het koude water

Stel je eens voor! Eind januari buiten bij Breebronne in water van ongeveer 2 graden “dippen”! Voor Karin is dit de normaalste zaak van de wereld.

Karin vertelt haar verhaal over haar kennismaking met het dippen en de Wim Hof methode. Na een val met de fiets en de diagnose reuma, onderzoekt Karin wat het voor haar gezondheid doet. Naast een energie boost, mentale kracht en een meditatie moment, zorgt een dip in het ijskoude water er ook voor dat de reuma pijn vermindert en dat het effect wel 2 dagen kan aanhouden!

Karin geeft verder ook nog enkele tips voor mensen die interesse hebben om het dippen een keer te proberen: Laat je goed begeleiden, warme en makkelijke kleren aan doen en mee nemen, een warme drank mee nemen om weer op te warmen en de tijd dat je in het water bent in de gaten houden.

Bron: Omroep P&M

Lees het volledige artikel op de P&M website

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact