Dit evenement vindt plaats op: 06/11/2023
- 06/11/2023

De Bibliotheek Maasbree: DURF-TE-VRAGEN-UURTJE

Een idee, een wens, een vraag… Je wilt graag iets of er komt iets leuks bij je op, maar wat doe je daarmee? Hoe ga je dat realiseren? Met wie kun je dat doen? Welke weg kun je bewandelen?

Je wilt bijvoorbeeld een wandelgroep beginnen, maar je kent niemand om mee te vragen? Willen jouw kinderen een speeltuintje in de wijk en weet je niet hoe je dit kunt regelen? Of heb je een idee op het gebied van wonen en leven in Maasbree?

Kom met jouw idee, wens, initiatief of vraag naar het Durf-te-vragen-uurtje! We luisteren naar jouw vraag, denken met je mee, kijken met wie we je in contact kunnen brengen of hoe we dit idee kunnen realiseren. Deze hulp is gratis en voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Het Durf-te-vragen-uurtje is een initiatief van het Dorpsoverleg Maasbree en de Bibliotheek Maasbree. Je bent van harte welkom!

Iedere eerste maandag van de maand bij de Bibliotheek Maasbree.

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact