Dit evenement vindt plaats op:

De Bibliotheek biedt goede ideeën een podium met ‘Goed verhaal? Pak ons podium’De Bibliotheek Maas en Peel:

Hoe mooi is het, als je een goed idee hebt, om daarvoor een podium te krijgen? Stel, je loopt al een tijd rond met een idee, plan of initiatief. Een goed verhaal dus. Maar je zoekt nog een plek om het uit te voeren. Of mensen die dit samen met jou willen oppakken. Deel je idee dan eens met jouw bieb! Wij vinden namelijk dat goede verhalen een podium verdienen.

Organiseer méé Steeds vaker weten mensen ons te vinden om samen kennis te delen, te inspireren, en verrassende activiteiten te organiseren. Inwoners en andere partijen in Beesel en Peel en Maas organiseren méé! Juist inwoners weten tenslotte als geen ander waar de meeste behoefte aan is. Om op die manier andere mensen verder te helpen en de samenleving een beetje mooier te maken.

Samen creëren en organiseren Samen krijg je de mooiste dingen voor elkaar. Daarom nodigt de Bibliotheek Maas en Peel je van harte uit om jouw verhaal, plan of idee te delen. Om samen te kijken of, en hoe we er een inspirerende activiteit van kunnen maken. De ene keer organiseert de bieb (deels) mee, de andere keer zijn we ondersteunend of alleen faciliterend. Samen kiezen we de manier van samenwerken (en dus het ‘podium’) die het beste past bij jouw idee.

Samen creëren en inspireren Wat dat zoal kan zijn? Een boekpresentatie of lezing. Een game-wedstrijd. Maar ook workshops en creatieve activiteiten. Een inloopspreekuur. Ontmoeting en debat. Thema-speeddates. En ga zo maar door.

Voor wie?

Iedereen uit Beesel en Peel en Maas mag bij ons aankloppen. Of je nu als persoon alleen bent, een vereniging of stichting, een groep mensen met een gezamenlijke interesse, een organisatie of een andere partij. Onze deur staat voor je open.

Jouw idee verdient een podium Kortom: heb jij een goed verhaal? Waardevol en inspirerend voor anderen? Pak dan het podium van de Bibliotheek: een plek die open is voor iedereen. Om te leren, vragen, ontmoeten, lezen en te doen.

Meer informatie vind je op www.debibliotheekmaasenpeel.nl

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact