Dit evenement vindt plaats op: 31/05/2024

๐—”๐—•๐—–๐——๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ

Ben je klaar om nieuwe mensen te ontmoeten en een onvergetelijke avond te beleven? Kom dan naar deze ABCDate avond!

๐—ช๐—ฎ๐˜: een onvergetelijke avond om nieuwe mensen te ontmoeten.

๐— ๐—ฒ๐˜: een leuke activiteit om elkaar beter te leren kennen, de mogelijkheid gewoon met elkaar te kletsen en een bordspel te spelen.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ: vrijdag 31 mei 2024 van 19.00 tot 21.00 uur.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ: Jongerencentrum Mafcentrum – Pastoor Leursstraat 12, Maasbree.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—ฒ: alle leden van ABCDate; niet-leden zijn eenmalig van harte welkom om kennis te maken met ABCDate.

๐—”๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป: via de kalender van ABCDate als je ingelogd bent. Ben je nog geen lid? Mail dan naar info@abcdate.nl

๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: kijk op www.daelzicht.nl/abcdate

๐—”๐—•๐—–๐——๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ, ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€

Daelzicht werkt samen met ABCDate: een platform waarop mensen met een verstandelijke beperking op een veilige manier en onder begeleiding nieuwe mensen leren kennen. En daar zijn wij heel blij mee, want samen dingen doen is leuker dan alleen! Onze licentie voor deelname aan ABCDate wordt mede mogelijk gemaakt door een financiรซle bijdrage van FNO Zorg voor kansen Programma Klein geluk. Dit is er voor mensen met een beperking die zelfstandig, onder begeleiding of in een zorginstelling wonen.

Deel dit evenement:

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).ย  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact