Zingen is gezond!

Wist je dat Erik Scherder viool speelt? Hij kan er nog niet veel van, maar het oefenen en het bezig zijn met muziek stimuleert zijn hersenen. Hij wordt er fit van – en gelukkig. Muziek, op wat voor manier dan ook beleefd, professioneel of zomaar, passief of actief, kan wonderen doen.

Dus waarom niet gaan zingen? Wij zijn een enthousiast gemengd koor uit Maasbree met leden niet alleen uit Maasbree maar ook uit Venlo, Tegelen, Baarlo, Helden en Panningen. Wij zingen met veel plezier een eigentijds repertoire en dat doen we al meer dan 40 jaar.

We zijn begonnen met het repeteren van nieuwe nummers voor ons voorjaarsconcert in 2025 dus als je overweegt lid te worden, dan is de timing nu perfect! Alle stemmen zijn welkom maar bassen en tenoren kunnen we het beste gebruiken. Meedoen op project basis is ook mogelijk.

Kom gerust eens kijken, de eerste 4 repetities kun je vrijblijvend meedoen. We repeteren in het Hoës van Bree, iedere dinsdagavond om 20:00 uur.

Mail voor meer info: secretariaat@britsmaasbree.nl of kijk op onze website www.britsmaasbree.nl.

Deel dit bericht:

zingen-is-gezond-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact