Meld u aan voor het webinar ‘Het einde van salderen’

Op 25 juni 2024 van 19.00 tot 20.00 uur organiseert WoonWijzerWinkel een online webinar met als thema ‘Het einde van salderen: wat betekent dit voor de toekomst van zonnepanelen?’.

De afgelopen weken staan de kranten vol met berichten over het einde van salderen, terugverdientijden en terugleverkosten. De hoeveelheid onsamenhangende informatie zorgt voor veel verwarring bij zowel huidige eigenaren van zonnepanelen als potentiële kopers. Daarom is het tijd voor opheldering.

Tijdens het webinar leggen onafhankelijke en deskundige adviseurs alles uit over de huidige stand van zaken, de situatie na 2027 en wat dit persoonlijk betekent voor u als zonnepaneleneigenaar of toekomstige koper. Er is ook ruimte om al uw vragen te stellen.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is gratis. Aanmelden kan via het aanmeldformulier, waarna je direct een Teams-uitnodiging ontvangt.

Bron: Gemeentenieuws Peel en Maas

Deel dit bericht:

Solar,Cells,On,A,Roof,With,Sun,Flowers,In,The

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact