Koningsdag 2024

Op 27 april 2024 viert Maasbree weer Koningsdag! Dit feest wordt elk jaar georganiseerd door de Stichting Kinderfeesten Maasbree, op het Kennedyplein in het dorp.

Dit jaar is het extra bijzonder omdat Stichting Kinderfeesten 40 jaar bestaat. We pakken daarom we extra uit. Zo hebben we naast de gebruikelijke spellen en de kindermarkt, dit jaar extra spectaculaire springkussens en hindernisbanen, knuffeldieren en een speciaal optreden van de Beuzelband!

Ook is er voor de kinderen iets te knutselen en wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. Diverse verenigingen laten zien wat zij in huis hebben!

We hopen op mooi weer zodat we alles lekker buiten kunnen doen en er samen een mooi verjaardagsfeest van kunnen maken. Op de sociale media van de Stichting Kinderfeesten gaan we de komende weken ook nog een extra feestelijke activiteit bekend maken die we speciaal hebben gemaakt om onze verjaardag samen met de kinderen te kunnen vieren.

Dus tot 27 april op ons verjaardagsfeest!!

Deel dit bericht:

koningsdag-2024-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact