Clubkampioenschappen 2024 beugelclub “de Treffers”

Op zaterdag 8 juni jl. werd in ons clublokaal de finaleronde om het clubkampioenschap 2024 gespeeld. Na 2 energieke en spannende voorrondes waren de 8 finalisten bekend. Bij de loting werden 2 poules samengesteld waarvan de beste 2 doorgingen naar de halve finale. In de eerste halve finale trok Joep Linssen tegen Mark van der Koelen aan het langste eind en in de tweede bleek Jac Lintjens te sterk voor Jac Duijf.

In de finale partij kreeg Joep 4 punten voorsprong wegens het verschil in klasse, die Jac echter spoedig vakkundig wegwerkte. Hierna volgde een mooie gelijk opgaande strijd tussen de twee matadoren. Echter toen de 30 punten in zicht kwamen maakte Joep een flatser en enkele verkeerde beslissingen waar “oude rot” Jac gretig gebruik van maakte en de partij won met 30-26. De winnaar kreeg hierna de mooie wisseltrofee uitgereikt door zijn kleinzoon. Jac van harte proficiat met deze geweldige prestatie. De organisatie had voor alle 8 finalisten een mooie prijs beschikbaar gesteld.  

Deel dit bericht:

beugelen-clubkampioenschappen-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact