4e Pleinfestijn op het Clockenslaghplein

Op zaterdag 29 juni zal het 4e Pleinfestijn in Bree plaatsvinden! Van 17.00 tot 22.30 uur  kan iedereen komen genieten van dans en muziek van  door Maasbreese groepen. Veel muziek- en danstalent heeft zich voorbereid om samen voor jullie prachtige optredens te verzorgen. Kom zeker meegenieten dus, want de entree is gratis!

12 groepen van heel jong tot senior komen voor jullie op het podium! Wat te denken van de prachtige dansgroepen, kapellen, zang- en slagwerkgroepen. En let op: kom zeker ook genieten van de bijzondere combinatie van de jonkies van rockband Old Gin samen met de senioren van het Maasbrees Mannenkoor. Daar moet je bij zijn.

De artiesten treden op meerdere podia op zodat muziek en dans elkaar mooi achter elkaar opvolgen. Natuurlijk is er ook gezorgd voor een hapje en een drankje! En zoals u van ons gewend bent is er gezorgd voor veel zitplaatsen en statafels met voldoende parasols (ook handig bij een buitje).

Kom meegenieten van de optredens van jong en oud en de Heerlycke sfeer van het Pleinfestijn op het Clockenslaghplein in Bree! Graag tot zaterdag 29 juni 17.00 tot 22.30 uur.

“We zeen ôs zaoterdig achter de kèrk”

Deel dit bericht:

pleinfestijn-min

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact