Uitnodiging voor thema-avond: Gezondheid en Leefomgeving

Wij nodigen inwoners en geïnteresseerden van harte uit voor een bijzondere thema-avond over gezondheid en leefomgeving, georganiseerd door het project Grenzeloos Meten. Deze avond staat in het teken van hoe onze leefomgeving invloed heeft op onze gezondheid en hoe we dit kunnen monitoren.

De thema-avond is op 12 september 2024 om 19.30 uur in Dorpshuis De Sprunk in Koningslust.

Wat kunt u verwachten?

Verdieping op het onderwerp Gezondheid en Leefomgeving. Een deskundige van de GGD geeft uitleg over hoe onze leefomgeving onze gezondheid beïnvloedt. Denk aan luchtkwaliteit, geluid, licht, geur, verkeer en natuur.

Na afloop van het algemene gedeelte is er de mogelijkheid om 1 op 1 vragen te stellen aan een medewerker van de GGD. Ook zijn vertegenwoordigers van de gemeenten aanwezig om vragen te beantwoorden.

Grenzeloos meten

Deze thema-avond wordt georganiseerd door het project grenzeloos meten en wordt mede georganiseerd naar aanleiding van getoonde interesse van inwoners die aangaven graag meer over dit onderwerp te willen weten. In dit project willen de gemeenten Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas samen met de Provincie Limburg meer inzicht krijgen in het meten van de luchtkwaliteit door het opzetten van 1 regionaal dekkend meetnetwerk. De GGD is een van de partners binnen dit project.

Geïnteresseerd? Iedereen is welkom. Aanmelden kan via PostbusEenG@horstaandemaas.nl. Tot 12 september 2024 om 19.30 uur bij De Sprunk in Koningslust.

Bron: Facebook Gemeente Peel en Maas

Deel dit bericht:

Zorg 456272720_889379893221353_2271537745686535947_n

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact