Goed nieuws voor alle Britse mensen

Vanaf 2 september gaat Laup ’s binne weer van start! Vind je het leuk om mensen te ontmoeten in een ontspannen sfeer zonder verplichtingen? Loop dan gerust eens binnen op maandag- en/of donderdagmorgen in ’t Gemeintehoës in Maasbree. Er zijn altijd mensen aanwezig voor een praatje en gezelschap onder het genot van een lekker kopje koffie of thee tegen de gereduceerde prijs van €1,50. Je mag je breiwerkje meenemen of een kaartspel, maar je kunt ook gewoon gezellig een praatje komen maken. Niks moet, alles mag.Vanaf 10 uur kun je binnenlopen. Hoe laat je weer naar huis gaat mag je ook zelf weten. De inloop duurt tot 11.30 uur.
Wanneer? Elke maandag en donderdagHoe laat? Tussen 10.00 uur en 11.30 uurWaar? Gemeintehoës MaasbreeAanmelden is niet nodigKoffie of thee €1,50

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Over Heerlyck Bree

Samen zijn we Bree! Saamhorigheid, verbondenheid, naoberschap.

Ontstaan naam: Vanuit de middeleeuwen is Maasbree ontstaan uit een heerlijkheid (bezit van een heer).  Van daaruit zijn we gaan brainstormen over onze naam. Daarbij kwam dat we het natuurlijk heerlijk vinden wonen en leven in Maasbree.

Contact